2021. október 23., szombatMa Gyöngyi napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2021.10.23. Gyöngyi Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Öngyilkos akart lenni, aztán rátámadt a mentősökre

Hirdetés

Öngyilkos akart lenni, aztán rátámadt a mentősökre

A Szerencsi Járási Ügyészség vádat emelt egy huszonéves nő ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és testi sértés vétsége miatt.

A vádirat szerint a vádlott 2019 augusztusában egy délután az egyik borsodi kistelepülésen lévő ingatlanukban kialakult családi vita és verekedés közben többször elájult, majd öngyilkossági szándékkal az alkarját késsel megvagdosta. Ezután felhívta a mentőszolgálatot. A kiérkező mentősök kórházba akarták szállítani, a nő viszont szitkozódva elfutott a helyszínről.

A mentősök rendőri segítséget kértek felkutatásához, és egy közeli lakatlan ház udvarán megtalálták. Ekkor is agresszívan viselkedett, menekülni próbált, ezért a rendőrök megbilincselték.

A mentőautóhoz vezették, ahol a mentőápoló kérte, hogy szálljon be a járműbe. A vádlott ekkor is ellenállt, szitkozódott, és azt kiabálta, hogy diliházba akarják vinni. Odalépett a menőápolóhoz, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/28/ongyilkossag-tamadas-mento-borsod/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Dalma asszony, a jószolgálat nagykövete

Dalma asszony, a jószolgálat nagykövete

Mádl Dalma (lánykori nevén Némethy Dalma) 1932. november 9-én született Pécsett értelmiségi család késői, harmadik …