2024. július 20., szombatMa Illés napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
2024.07.20. Illés Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ömlenek a panaszok, a Wizz Air két gépének utasai rekedtek Olaszországban

Hirdetés

Ömlenek a panaszok, a Wizz Air két gépének utasai rekedtek Olaszországban

Az Indexnek az egyik olvasónk péntek hajnalban arról számolt be, hogy a csütörtök este Bariból Budapestre induló járat eleinte három óra késéssel indult volna, majd arról tájékoztatták az ott várakozó mintegy 240 utast, hogy a gép végül csak másnap, azaz június 28-án este száll majd fel.

image 50459137

Fotó: Olvasói fotó

Olvasónk azt írta, hogy a légitársaság éjszakára szállást ígért nekik, amit azonban nem kaptak meg. Elmondása szerint ezután azt közölték velük, hogy mégis elindul a járat, ezért buszokkal kivitték az utasokat a géphez, ahol 5-10 percet várakoztak a zsúfolt buszon, majd végül visszavitték őket a terminálba.

Hirdetés

Beszámolója szerint hajnali kettő körül a járatot végleg törölték, így az utasok a reptéren rekedtek szállás és mindenféle tájékoztatás nélkül. Mint írta, nem kaptak információt arról, hogy miért nem tudott felszállni a gépük, de még arról sem, hogy mikor indul majd egy következő járat, amellyel hazajuthatnának.

Az utasok nemcsak tájékoztatás, de bőröndök nélkül is maradtak. Olvasónk szerint éjjel fél 3-kor volt egy üres Wizz Air-gép a repülőtéren, de arra nem szállhattak fel. Végül az eredeti gépük üresen tért vissza Budapestre, a 240 utas pedig ment, amerre tudott. Mint írta, nincs olyan járat, ami elvinné haza vasárnap estig az utasokat, akiknek a fele magyar volt, de voltak köztük olaszok és amerikaiak is.

Olvasónk így kénytelen volt taxit fogni magának egy Flixbuszhoz, ami elviszi őt Nápolyba, ahonnan aztán repülővel Bécsbe, majd vonattal vagy busszal Budapestre jut. Hozzátette, hogy mindezt saját költségre, három embernek kellett elintéznie. 

Egy másik olaszországi járattal is probléma volt

A június 26-án 21:30-kor Milánóból Budapestre induló járat több mint 24 órát késett, és csak június 28-án reggel szálhatott fel – erről már az Utazómajom írt az egyik olvasójára hivatkozva.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/06/28/wizzair-legitarsasag-milano-budapest-keses-bari-olaszorszag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Energiaügyi Minisztérium: Jelentősen nőtt a napelemes beépített teljesítmény az első fél évben

A MAVIR friss adatai szerint júliusig összesen 6712 megawattnyi naperőművet helyeztek üzembe Magyarországon. Az összes …