2023. december 6., szerdaMa Miklós napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2023.12.06. Miklós Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Olyat kérdeztek Orbán Viktor horvátországi nyaralásáról, hogy levitte a borostát

Hirdetés

Olyat kérdeztek Orbán Viktor horvátországi nyaralásáról, hogy levitte a borostát

Ungár Péter az interjúban nem kerülte el a személyes témákat sem, így betekintést nyerhettünk családi hátterébe és a politikai pályájának kezdeti lépéseibe is. A Blikk újságírója rákérdezett a politikus anyagi helyzetére is, amire válaszolt az LMP társelnöke. 

  • A felvetésre, hogy ő az ország leggazdagabb képviselője, Ungár elárulta, hogy milliárdos nagyságrendű vagyona van, amit az apja halála után örökölt, és részvényekben tárol. „Egyébként meg csak papíron vagyok én a leggazdagabb, a kormánypárti képviselők sok esetben nem vallják be a tényleges vagyonukat” – fűzte hozzá a politikus.
  • Az anyjával, Schmidt Máriával való politikai felfogásbeli különbségekre úgy reagált, „annál, hogy valaki a vasárnapi ebédnél a fideszes anyja dörmögését hallgatja, nincs átlagabb magyar élmény”.
  • Karrierje kezdetét egy anyja elleni lázadásnak tudja be, a kamaszkori lendület hajtotta. „Szerintem amelyik kamasz nem lázad a szülei ellen, az nem kamasz.” Az interjúztató felvetette, hogy már nem kamasz, miért nem fejezte be a lázadást mégis. „Mert – talán ennyit szerénytelenül mondhatok – azt gondolom, hogy fölfelé viszem a politikának az átlagszínvonalát” – válaszolta.
  • Arra a kérdésre, hogy amikor a családja meghívja a miniszterelnököt a horvátországi villájukba, azt a politikai karrierje elleni merényletnek érzi-e, Ungár azt válaszolta, „Nem hiszem, hogy édesanyámat annyira érdekli, miképpen áll a politikai karrierem”.
  • A Gyurcsány Ferenc által később privatizált balatonőszödi nyaralóban ismerkedett meg több fideszes politikus gyerekével is, akikkel „nagyon áttételesen” tartja még a kapcsolatot. Orbán Ráhel esküvőjén is járt, akivel elmondása szerint csak köszönőviszonyban vannak.
  • Magánéletéről elárulta, hogy a koronavírus-járvány óta nem bulizik, hobbija pedig nem sok van, csupán a testedzés és a versírás. „Ami teljesen ki tud kapcsolni, az a bokszolás”.
  • „A legtöbb magyar embernek gyomorgörcse van, ha belpolitikai hírt kell olvasnia. Ez azért van, mert […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/10/21/ungar-peter-interju-lmp-maganelet-boksz-fidesz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …