2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Olyan halat fogtak a Tiszán, ami három ötös lottó nyereménnyel ér fel

Hirdetés

Olyan halat fogtak a Tiszán, ami három ötös lottó nyereménnyel ér fel

Korábban soha nem látott méretű dunai galócát sikerült kifognia egy horgásznak a Tiszán még múlt vasárnap. A Pecaverzum beszámolója szerint Batta Attila és barátja Tiszakanyár térségében kezdték meg a horgászatot aznap, valamikor a hajnali órákban.

galoca9

Fotó: Pecaverzum

Előbbi két botot a vízben tartott, az egyikkel pontyot, míg a másikkal süllőt szeretett volna horogra akasztani. Délelőtt 10 óra tájékán a ragadozóra specializálódott botra kapás érkezett, melyen csaliként egy 5-6 centiméter hosszú kishal volt rögzítve.

Egy erőteljes húzásra lettem figyelmes, két méterre álltam a bottól, gyorsan odaléptem, és elkezdődött a 15 perces fárasztás. Amikor először feljött a a hal a víz tetejére, akkor süllőre gondoltunk, aztán később már amurra, mert annyira harcias volt

Hirdetés

– idézte fel a történteket a portálnak Batta Attila, akinek sokan azt mondták: „Volt, aki azt mondta, hogy ez olyan mintha megnyertem volna az ötös lottót háromszor”.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/11/15/horgaszat-tisza-dunai-galoca-hal/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Több mint tíz százalékkal kevesebb gyermek született, mint egy éve

Több mint tíz százalékkal kevesebb gyermek született, mint egy éve

Az előzetes adatok alapján 7361 gyermek született 2022 októberében, és 10 808 fő halt meg. …