2020. november 25., szerdaMa Katalin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.11.25. Katalin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Olvasói kérdéscunami: ön mit nem ért a szigorítások kapcsán?

Hirdetés

Olvasói kérdéscunami: ön mit nem ért a szigorítások kapcsán?

Az Index szerkesztősége összegyűjtötte azokat a legfontosabb kérdéseket, amelyek megváltoznak eddigi szokásainkhoz képest. A kérdések, ahelyett, hogy fogynának: sokasodnak. Ön is gyarapítaná ezek sorát? Ne habozzon megírni nekünk az ugyelet@index.inda.hu e-mail-címre.

1. Az őszi érettségi vizsgákat megrendezik?

Igen. Budapest Főváros Kormányhivatala azt a tájékoztatás adta, hogy ezen a héten megkezdődnek az emelt szintű szóbeli érettségi vizsgák.

Hirdetés

2. A novemberi nyelvvizsgák elmaradnak?

2020 áprilisában a járványügyi helyzet miatt a nyelvvizsgák elmaradtak. Orbán Viktor miniszterelnök hétfői bejelentésében most nem említett erre vonatkozó korlátozó intézkedéseket. Így a nyelvvizsgaközpontokat az eddigi bejelentés alapján nem érinti a változás. 

3. Mi lesz a már kifizetett edzőtermi bérlettel?

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/11/10/olvasoink_kerdeztek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Most még nehezebb lesz a falvakban vásárolni

Most még nehezebb lesz a falvakban vásárolni

A tegnap bevezetett vásárlási idősáv vesztesei a vidéki kisboltok és a kistelepülések idősei lehetnek. Pedig az elöregedő …