2021. június 22., keddMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 323,00 Ft
2021.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 323,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Olthatók a 12 év felettiek, de nem térdelünk le, sőt figyeljük az újra drámai kínai vírushelyzetet

Hirdetés

Olthatók a 12 év felettiek, de nem térdelünk le, sőt figyeljük az újra drámai kínai vírushelyzetet

Orbán Viktor váratlanul megjelent a csütörtöki Kormányinfón, és elmondta, hogy Magyarország legyűrte a járvány harmadik hullámát, ráadásul az egyetlen olyan hely az EU-ban, ahol több vakcina áll rendelkezésre, mint ahányan oltásra jelentkeztek. 

A miniszterelnök bejelentette, hogy engedélyezik a 12–15 év közöttiek oltását, őket már regisztrálni is lehet, a szülőké lesz a döntés ebben az ügyben. Hozzátette: két operatív törzs jön létre a napokban, az egyik a társadalmi élet, a másik a gazdaság újraindításával foglalkozik. Ennél is izgalmasabb, hogy tíznapos, rendkívüli, fizetett szabadságot kapnak azok, akik részt vettek a védekezésben. Ideértve többek között az egészségügyi és szociális szférában dolgozókat.

A gazdaság újraindítását elősegítő adózási intézkedések számos területet érintenek, a szerdán késő este megjelent Magyar Közlönyben számos újdonság van. A két legfontosabb talán: változik a Szép-kártya, jön az adófizetési halasztás.

Hirdetés

Egy évtized után már nem Csányi Sándor áll A 100 leggazdagabb magyar idei listájának élén. A június 10-én megjelenő 2021-es rangsort Mészáros Lőrinc vezeti 455 milliárdos vagyonnal. Mint mondja, vállalatának sikereit a gyerekeinek is köszönheti. A péntek reggel az Indexen megjelenő exkluzív nagyinterjúban szó lesz arról, milyen szerepet szán nekik cége irányításában, illetve szokatlan módon a magánéletébe is betekintést enged az olvasóknak.

Magyarországra szabták ki a legtöbb büntetést az uniós pénzekkel történő csalások miatt 2016 és 2020 között – derül ki az Európai Unió csalás elleni hivatalának (OLAF) éves jelentéséből.

A hétfőn őrizetbe […]A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/10/olthatok-a-12-ev-felettiek-de-nem-terdelunk-le-sot-figyeljuk-az-ujra-dramai-kinai-virushelyzetet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Semjén Zsolt kitüntette Frank Liu Chi-Jen kínai üzletembert

Semjén Zsolt kitüntette Frank Liu Chi-Jen kínai üzletembert

A magyar–kínai gazdasági és kereskedelmi kapcsolatok fejlesztéséhez hozzájáruló munkája elismeréseként Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes Magyar Arany …