2021. augusztus 2., hétfőMa Boglárka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.02. Boglárka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Oltásellenes testépítők, fenyegető delta-variáns

Hirdetés

Oltásellenes testépítők, fenyegető delta-variáns

Egy kívülálló, aki összefogással lenne kormányfő: az Index miniszterelnök-jelölteket bemutató sorozatában ezúttal Fekete-Győr András portréját közöltük, aki a Momentum színeiben a rendszerváltás utáni Magyarország legfiatalabb kormányfője lenne. Bővebben itt!

„Mindent magukba szúrnak, kivéve a vakcinát, attól nagyon félnek” – ilyen és ehhez hasonló támadásokat kapnak napi rendszerességgel azok a testépítők, akik nem oltatják be magukat. Jelenleg konditerembe csak azok járhatnak, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, vagy igazolt sportolók, így az oltásellenesség a sportlétesítményeknek is komoly bevételkiesést jelent. Hogy mekkorát, az kiderül a cikkünkből.

Pedig Európa közben a járvány újabb hullámára készül, amely a delta-variáns miatt akár már nyáron ránk rúghatja az ajtót. Legalábbis erre figyelmeztet az Európai Unió fertőző betegségeket megelőző hatósága, amely az oltás felgyorsítását sürgeti. A részleteket itt találja.

Nyolc csapat maradt állva, de már csak hét mérkőzés van hátra a labdarúgó-Európa-bajnokságból. Összeállításunkban azt jártuk körül, hogyan látják a fogadóirodák az esélyeket a torna hajrája előtt. Az biztos, hogy a bátrak az ukránokra, az okosak az angolokra fogadnak. Bővebben itt!

Hirdetés

Már nem kell sokat várni a Maffiózók visszatérésére, az HBO sorozatának előzményfilmje Tony Soprano pályaválasztásának buktatóit mutatja be. Minden idők legneurotikusabb gengszterének szerepében az elhunyt James Gandolfini fiát láthatjuk majd ősszel, a kőkemény előzetest pedig itt nézheti meg.

Diana hercegnő szobrának holnapi avatásán a korona közleménye szerint csak a szűk családi kör vehet részt, és mint kiderült, ebbe még Katalin hercegné sem tartozik bele – ezzel szemben úgy fest, Meghan Markle ott lehet az eseményen. A királyi családban természetesen a megemlékezés miatt is vita robbant ki. Hogy most éppen ki kivel veszett össze, az kiderül […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/30/napi-hirosszefoglalo-delta-varians-fekete-gyor-andras-diana-hercegno/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kovács Zoltán szerint az F1-es sztárok megszólalásai példázzák, hogyan működik a Soros-hálózat

Kovács Zoltán szerint az F1-es sztárok megszólalásai példázzák, hogyan működik a Soros-hálózat

Magyarországon a gyermeknevelés kizárólagos joga a szülőt illeti, ezt garantálják nemzetközi szerződések, uniós dokumentumok és …