2021. április 20., keddMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
2021.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ollóval szurkált a lépcsőházban, három órán belül elfogták

Hirdetés

Ollóval szurkált a lépcsőházban, három órán belül elfogták

Súlyos összetűzésbe keveredett két férfi egy győri társasházban még pénteken kora délután, majd az egyikük elővett egy ollót, és szúrni kezdett – írja a police.hu.

A rendőrségre 2021. április 2-án 12 óra 38 perckor érkezett bejelentés, hogy egy feltehetően ittas férfi több lakásba is becsengetett, azt ígérve, hogy késélezést fog végezni, ezt viszont az ott lakók nehezményezték.

súlyos testi 1 0

Fotó: Police.hu

A hívatlan látogatót a későbbi sértett szólította fel a távozásra, az elkövető azonban ennek nem tett eleget, amiből dulakodás kerekedett, majd az elkövető háromszor is – különböző testrészeken – megszúrta az ott lakó 64 éves személyt, és távozott a tett helyszínéről. 

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/03/olloval-szurkalt-a-lepcsohazban-harom-oran-belul-elfogtak/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A kiberbűnözők a vakcinákat sem kímélik

A kiberbűnözők a vakcinákat sem kímélik

Az ESET szerint a kiberbűnözők megpróbálják kihasználni a nemzetek oltási programjait: elképesztő ajánlatokkal bombázzák a …