2021. július 28., szerdaMa Szabolcs napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2021.07.28. Szabolcs Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Öklömnyi jég eshet, óvatosan menjünk bele a Balatonba

Hirdetés

Öklömnyi jég eshet, óvatosan menjünk bele a Balatonba

Az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelzése szerint a hőség miatt harmadfokú figyelmeztetést már nem adtak ki. Ugyanakkor továbbra is másodfokú figyelmeztetés van érvényben Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Tolna megyében, míg Budapesten, Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Heves, Nógrád, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Zala megyében elsőfokúra csökkent a készültség.

jég.PNG

Fotó: Időkép

Az ország északnyugati felén már visszaesik a hőmérséklet, itt maximum 26–27 fok várható, míg délen helyenként 37 fok közelébe szökkenhet a hőmérő higanyszála. Vagyis miközben a Dunántúlra már megérkezik a hűvösebb levegő, keleten, délkeleten még kitart a hőség.  Ezzel együtt az UV-B-sugárzás is az ország nagy részén nagyon erős lesz, a Dél-Dunántúlon és a Dél-Alföldön az extrém szintet is elérheti.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/30/idojaras-jegeso-szelroham-vihar-figyelmeztetes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Negyven zöldautóbusz beszerzésére kötött szerződést a Volánbusz

Negyven zöldautóbusz beszerzésére kötött szerződést a Volánbusz

Feltételes szállítási szerződést írt alá 40 darab Mercedes eCitaro típusú elektromos autóbusz beszerzéséről kedden a …