2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ők gyúrhatnak négymillió beoltott után

Hirdetés

Ők gyúrhatnak négymillió beoltott után

A négymillió oltotthoz kötött lazításokról szóló kormányrendelet változtat az edzőtermek működésén is. Az eddigi előírás szerint kizárólag azok vehették igénybe az ilyen létesítményeket, akiknek volt érvényes sportolói igazolásuk, ezt egyébként nem is volt annyira bonyolult megszerezni.

A hétfőn megjelent rendeletben viszont rögzítik, hogy edzőterembe, uszodába és jégpályára ezentúl csak a védettek, valamint a versenyszerűen sportoló 18 év alattiak mehetnek.

Hirdetés

Tehát azok a 18 éven felüliek, akik eddig igazolt sportolóként edzhettek, de védettségi igazolvánnyal nem rendelkeznek, a négymilliós határ elérése után már nem használhatják a fitnesztermeket.

Ezzel jelen állás szerint azok a testépítők is nehéz helyzetbe kerülhetnek, akiknek nincs védettségi igazolványuk, de épp versenyre készülnek.

Dechert Áron, a Magyarországi Edzőtermek Országos Szövetségének (MEDZOSZ) elnöke arra a felvetésünkre, hogy ez nem tűnik-e visszalépésnek az eddigiekhez képest, hangsúlyozta, hogy nála jobban senki nem szeretné újra a mindenki számára elérhető, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/28/most-akkor-kik-hasznalhatjak-az-edzotermeket-negymillio-oltott-utan-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az Index népe szólt: megvan az ellenzéki favorit

Az Index népe szólt: megvan az ellenzéki favorit

Reggeli cikkünkben részletesen foglalkoztunk vele, hogy a közvélemény-kutatási adatok alapján Karácsony Gergely és Jakab Péter …