2020. október 25., vasárnapMa Bianka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.25. Bianka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ők a legveszélyesebb magyar nők, akiket köröz a rendőrség

Ők a legveszélyesebb magyar nők, akiket köröz a rendőrség

Magyarország 50 legveszélyesebb magyar bűnözője között bizony nemcsak férfiak, hanem nők is szerepelnek. A gyengébbik nem képviselői között öt nő szerepel, akik a gyanúk és a vádak szerint joggal kerültek fel a toplistára.

Gyermekei mellett terjesztette a drogot Ildikó

A tatabányai születésű Dudás Ildikót bűnsegédként kábítószer-kereskedelem és más bűncselekmények miatt keresik. Négy éve nem bukkannak a nyomára, noha a 32 éves nőt 6 év fegyházbüntetésre ítélték. Rendszeresen fogyasztotta a szereket, és terjesztette is őket. Mi több, a gyermekei jelenlétében is árulta a szereket. Európai elfogatóparancsot is adtak ki ellene – derül ki a Bors szemlézéséből.

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu

Majd’ egy tucat körözés Andrea ellen

Dudla Andrea és társa még […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/14/ok_a_legveszelyesebb_magyar_nok_akiket_koroz_a_rendorseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Hadházy Ákos elővett mindenkit, aki nem ment el tüntetni az MTVA székházához

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő Facebook-posztban fejtette ki nézeteit azzal kapcsolatban, hogy az általa szervezett, a …