2021. január 22., péntekMa Vince napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.01.22. Vince Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nyomkövetőt kapott a volt földügyi helyettes államtitkár

Hirdetés

Nyomkövetőt kapott a volt földügyi helyettes államtitkár

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség hivatali vesztegetés miatt folytat nyomozást Nagy János földügyekért felelős helyettes államtitkár ellen, akit december elején fel is mentett a miniszter. Azóta majdnem egy hónap eltelt, de fejleményekről nem lehetett hallani. Ezért fordult Varga László MSZP-s képviselő a legfőbb ügyészhez, hogy közvetlenül tőle kérjen felvilágosítást az ügy állásáról.

nagyjanos

Fotó: Index

Polt Péter a parlament honlapjára feltöltött írásos válaszában arról tájékoztatta a szocialista honatyát, hogy az ügyészi indítvánnyal egyezően 2020. december 3-án a Budai Központi Kerületi Bíróság elrendelte a gyanúsított bűnügyi felügyeletét és nyomkövető elhelyezését. 

A legfőbb ügyész szerint eddig két embert hallgattak ki gyanúsítottként az ügyben. A több helyszínen végrehajtott motozások, kutatások során begyűjtött adatok, okiratok, elektronikus adatok kiértékeléséhez további vizsgálatokra van szükség a legfőbb ügyész szerint, a tényállás tisztázásához pedig „további eljárási cselekmények elvégzésének szükségessége merült fel.”

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/12/28/nyomkovetot_kapott_a_volt_foldugyi_helyettes_allamtitkar/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megdőlhet a napi rekord, olyan meleg lesz pénteken

Megdőlhet a napi rekord, olyan meleg lesz pénteken

Megdőlhet pénteken napi melegrekord Budapesten és országos szinten is – tájékoztatott az Országos Meteorológiai Szolgálat.  Az …