2021. június 22., keddMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 323,00 Ft
2021.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 323,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nyolcvan nap börtönt kapott a kutyáját agyonverő férfi

Hirdetés

Nyolcvan nap börtönt kapott a kutyáját agyonverő férfi

Állatkínzás vétsége miatt gyorsított eljárásban bíróság elé állították azt a férfit, aki 2021. március 17-én a gondjára bízott kutyát egy lakatlan bácsalmási ingatlanhoz vitte, majd ott egy karóval agyonütötte – tudatta a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.

A vád szerint az állatkínzó az egyik ismerősétől kapott egy keverék szuka kutyát, ám úgy döntött, hogy azt nem tartja meg, ezért 2021. március 17-én a déli órákban az ebet egy lakatlan, romos bácsalmási ingatlanhoz vitte. 

A szerencsétlen állatot kikötötte, majd egy fa karóval szándékosan olyan erővel ütötte meg a kutya fejét, hogy az attól meghaljon, azaz kivégezte az ebet.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/08/bacsalmas-allatkinzo-ugyeszseg-itelet-nyolcvan-nap-elzaras-fellebbezes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Semjén Zsolt kitüntette Frank Liu Chi-Jen kínai üzletembert

Semjén Zsolt kitüntette Frank Liu Chi-Jen kínai üzletembert

A magyar–kínai gazdasági és kereskedelmi kapcsolatok fejlesztéséhez hozzájáruló munkája elismeréseként Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes Magyar Arany …