2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nyolcéves kisfiú mentette meg nagymamája életét Dégen

Hirdetés

Nyolcéves kisfiú mentette meg nagymamája életét Dégen

Egy nyolcéves kisfiú kérte a mentők segítségét Dégen június 21-én, mert játék közben a 65 éves nagymamája hirtelen rosszul lett.

A gyerek elmondása szerint az asszony hátradőlt a székével és mozdulatlanul feküdt. Az unoka a Székesfehérvári Mentésirányítás mentésirányítójának instrukciói alapján megvizsgálta a nagymamáját, aki akkor már nem lélegzett, majd kiszaladt az utcára, és leintette az első autóst, aki készséggel rohant segíteni és megkezdte a mellkaskompressziót.

Ezt követően az enyingi mentőegység is perceken belül a helyszínre ért és folytatta az újraélesztést. Az egészségügyi szakemberekhez a helyszínre küldött mentőhelikopter személyzete is csatlakozott. Hosszasan küzdöttek közösen a beteg életéért, ami végül sikerre vezetett, és stabil állapotban, légi úton szállíthatták kórházba az asszonyt.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/06/22/orszagos-mentoszolgalat-nagyszulo-kisgyerek-rosszullet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Negyven hektár tarló égett le Berettyóújfalunál

Bányay Judit elmondta: előbb húsz hektáron égett az altalaj, de a szeles időben gyorsan terjedt …