2023. március 26., vasárnapMa Emánuel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.03.26. Emánuel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nyolc golyóval lőttek meg egy kiscicát, pár napon belül a harmadik műtét vár rá

Hirdetés

Nyolc golyóval lőttek meg egy kiscicát, pár napon belül a harmadik műtét vár rá

Néhány nappal ezelőtt a Tatai Civil Állatvédők vettek magukhoz egy kiscicát, akire valaki többször is rálőtt, összesen nyolc golyót találtak a macska testében. A röntgenfelvételeken látszik, hogy a nyolc töltényből öt igen közel volt egymáshoz, amiből arra lehet következtetni, hogy valaki szándékosan vette célba az állatot – írja a kemma.hu.

Nagy Éva, a tatai állatvédők vezetője a portálnak elárulta, a Harcos névre keresztelt cicát a győri állatkórházba vitték, ahol CT-felvételt készítettek róla. Onnan azonnal a műtőbe került, mert kiderült, hogy belső vérzése van. Végül három golyót sikerült kiszedni a kandúrból, amelyekből kettő a gerince mellett volt.

Az állatvédők már korábban is jelezték a történteket a rendőrségnek. Most pedig, hogy sikerült három golyót kiszedni a cicából, bizonyíték is van a kezükben. Ezzel már a feljelentést is meg tudják tenni. Mivel a cicát lakott területen belül lőtték meg, akár börtönbüntetéssel is számolhat az elkövető.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/03/04/tata-allatvedok-macska-mutet-golyo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon

A tájékoztatás szerint a Szegedről a Nyugati pályaudvarra tartó InterCity elgázolt egy embert Pilis és …