2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nyolc dohányboltot rabolt ki a hajdúsági trió

Hirdetés

Nyolc dohányboltot rabolt ki a hajdúsági trió

Közel 22 millió forint értékben lopott el dohányárut három Hajdú-Bihar megyei férfi. Ráadásul az ország másik felébe jártak portyázni. A Veszprém megyei nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát – olvasható a rendőrség közleményében.

A megalapozott gyanú szerint a trió egyik tagja, egy 51 éves férfi még 2020 júniusában két Balaton-parti település dohányboltjába tört be, és onnan dohányárut lopott el. Ezt követően 2020. augusztus 31-én a 38 éves társával autót béreltek, majd ismét a Balatonhoz utaztak, és másnapra virradó éjszaka egy balatonfüredi dohányboltból árut és készpénzt vittek magukkal. A két dohányt dézsmálót őrizetbe vételük mellett a Veszprém megyei nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd a rendőrség előterjesztése és az ügyészség indítványa alapján letartóztatták őket.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/23/dohanybolt-bunugy-buncselekmeny-hajdu-bihar-megye-veszprem-megye-rendorseg/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem sikerült visszaszereznie az Esterházy-kincseket az Esterházy-alapítványnak

Nem sikerült visszaszereznie az Esterházy-kincseket az Esterházy-alapítványnak

Az elsőfokú bíróság ítéletét helybenhagyva elutasította az Esterházy Magánalapítvány keresetét az Esterházy-kincsek tulajdonjogáért indított perben …