2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nyilvánosságra kerültek a Fidesz számlái: ennyiért döntöttek az új államfő személyéről

Hirdetés

Nyilvánosságra kerültek a Fidesz számlái: ennyiért döntöttek az új államfő személyéről

Nyilvánosságra hozták az Országgyűlés honlapján a Fidesz idei, Balatonalmádiban tartott frakcióülésének a költségét – szúrta ki az Economx.

A portál közölte, hogy a Kocsis Máté által ellenjegyzett szerződés alapján 2024. február 21–23. között szállásra és étkezésre a Fidesz-frakció valamivel több mint 30 millió forintot számolt el. A 24.hu közérdekű adatigénylése szerint azonban ennél is többe, összesen 37 millió forintba került a Fidesz–KDNP februári kétnapos kihelyezett frakcióülése Balatonalmádiban.

Balatonalmádiban a politikusokat a Hunguest BÁL Resort hotelben szállásolták el, ahol az eltöltött két éjszaka, illetve az étkezés összesen nettó 30,7 millió forintba került.

Hirdetés

Ez fejenként és éjszakánként 113 ezer forintot jelet, amennyiben a 135 kormánypárti képviselő végig jelen volt.

A Fidesz-frakció a legtöbbet szállásért és étkezésért fizetett a Hunguest Hotelsnek – Mészáros Lőrinc szállodaláncának –, azonban a 24.hu közérdekű adatigényléséből az is kiderül, hogy további 612 ezer forintot fizettek – szintén szállásra – a balatonalmádi Viktória Hotel tulajdonosának, Mészöly Győzőné egyéni vállalkozónak.

A Hunguest BÁL Resort hotelnek fizetett 30,7 millión, valamint a Viktória Hotelben elköltött további 612 ezer forinton felül

  • 1,9 millió forintot fizettek a Valtonnak a terület biztosítására,
  • közel 1,7 milliót rendezvénytechnikai eszközök biztosítására az Event Stuff Kft.-nek,
  • Balatonalmádi önkormányzata pedig 2,2 millió forint közterület használati és 166 ezer forint közútkezelői díjat kapott.
  • […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/20/fidesz-fidesz-kdnp-frakcioules-szalloda-hotel-kozerdeku-adatigenyles/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Schmidt Mária: Bibliai vésznek éltük meg a Covidot

A XXI. Század Intézet főigazgatója emlékeztetett: egy váratlan, légzőszerveket megtámadó vírus okozott világjárványt, amelyet addig …