2021. július 31., szombatMa Oszkár napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.07.31. Oszkár Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nyilvános vitára hívja Hadházyt a zuglói szocialista képviselő

Hirdetés

Nyilvános vitára hívja Hadházyt a zuglói szocialista képviselő

Biztos van mindenkinek fekete pont az életében, ami bármikor kiderülhet – mondta Tóth Csaba MSZP-s országgyűlési képviselő, utalva arra, hogy Hadházy Ákos múltja sem biztos, hogy feddhetetlen. 

Az elmúlt hónapok alatt nem ez az első olyan kijelentés, amely sejteti, hogy az ellenzéki előválasztás még nincs lejátszva Zuglóban, Budapest 8. sz. országgyűlési egyéni választókerületében. Az előválasztásokon induló két jelölt, a Momentum által indított és a Mindenki Magyarországa Mozgalom által támogatott Hadházy Ákos, illetve az MSZP–Párbeszéd–DK jelöltje, Tóth Csaba között hetek óta éles üzengetés zajlik a közösségi médián keresztül. 

A lépés meglehetősen megosztónak bizonyult az ellenzéki pártok között, tekintve hogy a zuglói szocialista politikussal összefüggésben többször felmerültek kínos ügyek, például a zuglói parkolási maffiával, illetve Karácsony Gergely megfenyegetésével  kapcsolatban.

A jószomszédi iszony akkor vált erőteljessé, amikor Fekete-Győr András, a Momentum elnöke megengedhetetlen, elvtelen kompromisszumnak nevezte, hogy Karácsony Gergely és a Demokratikus Koalíció is Tóth Csabát, a jelenlegi MSZP-s országgyűlési képviselőt […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/29/nyilvanos-vitara-hivja-hadhazyt-a-zugloi-kepviselo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rejtélyes építkezés kergeti őrületbe a nyaralókat Siófokon

Rejtélyes építkezés kergeti őrületbe a nyaralókat Siófokon

Az építkezés hétfőn kezdődött, és azóta a közelben lévő társasháznál, étteremnél, valamint üzletnél sem tudnak …