2022. december 9., péntekMa Natália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
2022.12.09. Natália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nyilvános lehet a dollárbaloldal titkos finanszírozása

Hirdetés

Nyilvános lehet a dollárbaloldal titkos finanszírozása

Megtették első jelentésüket a magyar titkosszolgálatok vezetői a baloldali pártok külföldi finanszírozásával kapcsolatban a nemzetbiztonsági bizottság csütörtöki ülésén – írta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője hivatalos Facebook-oldalán. Kocsis Máté elmondta, hogy az ügyben megismert tények megdöbbentőek, a helyzet sokkal súlyosabb, mint ahogy azt az eddigi nyilatkozatokból gondolni lehetett. A Fidesz frakcióvezetője hozzátette, hogy a titkosszolgálati anyag minősítése 2051-ig titkos, azonban a bizottság csütörtöki ülésén kezdeményezte ennek feloldását, hiszen az ország szuverenitását súlyosan sértő cselekményekről és tranzakciókról van szó, melyekről joga van tudni a teljes magyar nyilvánosságnak.

Nincs kifogása a kormánynak

Mindezzel kapcsolatban a Miniszterelnöki Kabinetiroda azt közölte az Indexszel:Ebben a témában jelenleg is vizsgálat zajlik, a Nemzetbiztonsági Bizottság elé tárt információk titkos minősítéssel rendelkeznek, így azokról nem tudjuk tájékoztatni. A minősítés felülvizsgálatára vonatkozó kezdeményezés ellen azonban a kormánynak nincs kifogása. Amennyiben a Nemzetbiztonsági Bizottság elfogadja Kocsis Máté frakcióvezető úr javaslatát és megkeresi a minősítő szervezetet, a Nemzeti Információs Központ hozzá fog járulni a Nemzetbiztonsági Bizottsági ülésen elhangzott információk, illetve az ülés jegyzőkönyvében is szereplő részek nyilvánosságra hozatalához.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20221118–nyilvanoslehet-a-dollarbaloldal-titkos-finanszirozasa.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Így lesznek nyitva a posták az ünnepek alatt

Így lesznek nyitva a posták az ünnepek alatt

December 25-én és 26-án, valamint 2023. január 1-jén a posták zárva lesznek, az ünnepek alatt …