2023. december 11., hétfőMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.12.11. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nyereményjátékkal csalt ki pénzt emberektől egy kaposvári csaló

Hirdetés

Nyereményjátékkal csalt ki pénzt emberektől egy kaposvári csaló

A jelenleg Ausztriában letartóztatásban lévő férfi és az élettársa hozzáférést adott a csalónak a nő egyik ismerősének a bankszámlájához azért, hogy a csalással szerzett pénzt oda tudják utalni az átvert emberek. A férfi ugyanezzel a céllal nyitott egy másik számlát a saját nevére.

A csaló két embert vert át egy kitalált nyereményjátékkal. Azt hazudta, hogy az egyik mobilszolgáltató játékán drága telefont és pénzt nyertek. Ezek megszerzéséért rávette őket, hogy a tudtukon kívül utaljanak pénzt a bankszámlákra. Az egyikük hét számjegyű összegként az aznapi dátumot adta meg, így több mint 2 millió forintot utalt el akaratán kívül. A másik személy az összeghez azt írta, hogy 1234567, mert azt hitte, hogy az egy biztonsági kód.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20231030-milliokat-szerzett-meg-egy-kaposvari-csalo.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …