2021. augusztus 4., szerdaMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nyaralási kisokos, lenyűgöző gomba-sztori, minden a bérajánlaton múlik

Hirdetés

Nyaralási kisokos, lenyűgöző gomba-sztori, minden a bérajánlaton múlik

  • Külföldön nyaralna? A járványhelyzet alakulásának függvényében napról napra változnak a beutazási szabályok. Amennyiben történetesen a mediterrán térség bármely országába utazna, indulás előtt feltétlenül tájékozódjon minden apró részletről. Körképünket itt találja!
  • Állatfejes maszkokban bulizó emberek, alkohol, szex, szerelem. Hedonizmusba menekülők, lassan alakult fasizálódás, náciszimpatizánsok, élet és halál. Megnéztük a Vígszínház Kabaré-bemutatóját a mesés Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Ha pedig már ott voltunk, egy kritikát is írtunk. Itt találja!

  • Banyaerdő a fény a kilátástalan ormánsági éjszakában. Nem kellett hozzá más, csak egy ambiciózus, tettvágytól feszülő pilisszántói gombaszakellenőr hölgy, meg néhány helybéli, hasonlóan elszánt és dolgos roma és nem roma asszony. Jó két éve beindult Dencsházán a Banyaerdő-projekt, az akár országos mintának is tekinthető szociális szövetkezet. Az Index kétfős riportercsapata oda látogatott, ahol a madár sem jár. Helyszíni beszámolónkat ide kattintva olvashatja el!
  • Ma is tanulna valamit? Olvassa el rovatunk legfrissebb cikkét, amelyben megtudhatja, miért nem eszik meg az állatok az embert, holott a Homo sapiens lassú, védtelen és bőségesen elérhető zsákmány.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/18/napi-hirosszefoglalo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az előválasztásra több mint kilencven jelöltet vettek nyilvántartásba

Az előválasztásra több mint kilencven jelöltet vettek nyilvántartásba

Eddig összesen 115 egyéni képviselőjelölt regisztrált az ellenzéki előválasztásra, közülük 91 jelöltet vettek nyilvántartásba − tájékoztatta …