2021. április 20., keddMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
2021.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Növényi Norbert: Nem játék ez a vírus, gyerekek!

Hirdetés

Növényi Norbert: Nem játék ez a vírus, gyerekek!

Minden percben úgy éreztem, hogy ez az utolsó. Ez nem vicc. Mindenki nagyon vigyázzon magára! Nem játék ez a vírus, gyerekek − mondta Növényi Norbert a Tv2 reggeli műsorában. Az olimpiai bajnok a hónap elején kapta el a koronavírust, és minden pillanatban úgy érezte, hogy az életéért küzd.

A birkózó elmondta, az egész betegség edzés közben kezdődött, amikor legyengült. A párja hozott neki gyorstesztet, ami pozitív lett, estére pedig belázasodott. Nyolc napon keresztül 39 és 40 fokos láza volt, aztán hirtelen megváltozott, akkor rájött egy köhögési roham, ami miatt alig kapott levegőt.

Elképesztő mennyiségű váladék jött az orromból, a tüdőmből. És minden köhögésnél úgy éreztem, hogy szétrobban a fejem, a tüdőm meg a hasam egyszerre

Hirdetés

− mondta az egykori sportoló, aki meg van győződve arról, hogy ha bármilyen egyéb betegséggel is küzdött volna, biztosan nem éli túl a fertőzést. 

Növényi Norbert párja is elkapta a koronavírust, de neki enyhébb tünetei voltak. Elment az ízlelése, a szaglása, fájtak az izmai, száraz köhögése volt, de nem volt lázas − idézte fel a birkózó.

Teljesen a tudatomnál voltam. Pont ez volt a szörnyű, mert tudtam, hogy bármikor történhet olyan dolog a családom szeme láttára, amit nem nagyon szerettem […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/03/31/betegseg-koronavirus-novenyi-norbert-fertozott-olimpiai-bajnok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Korrupcióellenes átalakításokat ígér a kormány Brüsszelnek

Korrupcióellenes átalakításokat ígér a kormány Brüsszelnek

Van az a pénz, amiért Magyarország is jobban odafigyelne a korrupcióellenes harcra – summázta a Népszava …