2023. szeptember 24., vasárnapMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
2023.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Novemberig letartóztatásban maradhat az Árpád hídi gázoló

Novemberig letartóztatásban maradhat az Árpád hídi gázoló

Még három hónapig, vagyis novemberig tartaná letartóztatásban az ügyészség azt a férfit, aki a gyanú szerint egy spontán utcai versenyzés közben elveszítette uralmát az autója felett, és halálra gázolt egy szabályosan közlekedő kerékpárost az Árpád hídon.

A Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője, Rab Ferenc kérdésünkre megerősítette, hogy az ügyészség indítványozta a letartóztatás meghosszabbítását:

Tájékoztatom, hogy a Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség indítványt tett a gyanúsított letartóztatásának további 3 hónappal, november 9-ig történő meghosszabbítására. A bíróság az ügyiratok alapján hozza meg döntését

– fogalmazott.

A szóvivő hozzátette: az ügyészség határozott álláspontja szerint a férfi közlekedéskor tanúsított magatartása a közlekedés biztonságára olyan mértékű veszélyt jelent, hogy szabadlábon hagyása esetén nem biztosítható, hogy ne okozzon egy újabb személyi sérüléssel járó közúti balesetet.

Információink szerint nem ez volt az első alkalom, hogy a férfi elvesztette uralmát az autója felett. Néhány hónappal a baleset előtt a III. kerületben sodródott ki a gépjárművével, ebben az incidensben senki nem sérült meg.

Mint ismert, a sofőr […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/08/07/arpad-hid-gazolas-letartoztatas-biztonsagos-kozlekedes-kerekpar/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Halálra gázolt egy embert a vonat Hárosnál

Emiatt több vonat menetrendje módosul – írta a Mávinform közleményében. A Déli pályaudvarról Keszthelyre 10:35-kor …