2021. január 27., szerdaMa Angelika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2021.01.27. Angelika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Novák Katalin: örökbe fogadott gyermek után is járnak kedvezmények

Hirdetés

Novák Katalin: örökbe fogadott gyermek után is járnak kedvezmények

Ha egy család 2019. július elseje előtt született gyermeket fogad örökbe, számukra is megnyílik a babaváró támogatás és a jelzáloghitel elengedésének a lehetősége egy módosításnak köszönhetően – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter.

Novák Katalin jelezte: a 2019. július elsején bevezetett babaváró támogatással utólag élhetnek az örökbefogadók, hatvan napjuk van arra, hogy igényeljék a babaváró támogatást, illetve kérhetik: függesszék fel a törlesztést három évre – írta a távirati iroda. A második gyermeknél elengedik a fennálló tartozás 30 százalékát, a harmadik gyermeknél pedig a teljes tartozást.

Kapcsolódó
[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/01/06/novak_katalin_babavaro_tamogatas_jelzaloghitel_orokbefogadas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Felfüggeszti tevékenységét Magyarországon a Frontex

Felfüggeszti tevékenységét Magyarországon a Frontex

Az Európai Unió határőrizeti szerve felfüggeszti tevékenységét Magyarországon – ezt a Frontex szóvivője, Chris Borowski meg is …