2022. január 20., csütörtökMa Sára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 343,00 Ft
2022.01.20. Sára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 343,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Novák Katalin: Mérlegeltem, hogy fel tudok-e nőni a feladathoz

Hirdetés

Novák Katalin: Mérlegeltem, hogy fel tudok-e nőni a feladathoz

Mint arról korábban beszámoltunk, Novák Katalin jelenlegi családokért felelős tárca nélküli minisztert jelöli a Fidesz köztársasági elnöknek.

A politikus szerint jelöltsége már tulajdonképpen hivatalosnak is tekinthető. A TV2 reggeli műsorában mindezt azzal indokolta, hogy a következő köztársasági elnököt még a mostani összetételű parlament fogja megválasztani, és miután a Fideszben és a KDNP-ben is egyetértés van a személyét illetően, bízik a pozitív kimenetelben. Parlamenti döntés egyébként március 15-én lehet, Áder Jánostól a tisztséget pedig május 10-én veheti át.

Az, hogy én lehetek Magyarország első női köztársasági elnöke, önmagában édes teher és felelősség is egyben. Van egy elképzelésem arról, hogy egy köztársasági elnöknek mi a feladata az ország első polgáraként, és mérlegeltem, hogy fel tudok-e nőni a feladathoz

– jelentette ki Novák Katalin, hozzátéve, hogy végül férjével és három gyermekével közösen hozta meg azt a döntést, hogy igent mond a felkérésre.

Hirdetés

A családokért felelős tárca nélküli miniszter beszélt arról is, hogy jelöltsége egyfajta üzenet a magyar nők és férfiak felé, amely bizonyítja, hogy egyik nem számára sincs lehetetlen vagy felső határ.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/22/novak-katalin-koztarsasagi-elnok-jeloltseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Leégett egy ismert énekes budapesti háza

Leégett egy ismert énekes budapesti háza

Nagyon gyorsan leégett Révi Sándor otthona, erről maga a zenész számolt be a közösségi oldalán. …