2021. január 18., hétfőMa Piroska napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2021.01.18. Piroska Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Novák Katalin: a kereszténydemokraták nem önmagáért a hatalomért küzdenek

Hirdetés

Novák Katalin: a kereszténydemokraták nem önmagáért a hatalomért küzdenek

Egy valóban konzervatív, kereszténydemokrata politikai közösség az igazságnak igyekszik többséget szerezni, nem pedig önmagáért a hatalomért küzd – hangoztatta a családokért felelős tárca nélküli miniszter a Magyar Hírlapnak adott interjújában. 

A miniszter kifejtette: ez az esztendő „még azokat is megpróbálta”, akiket közvetlenül elkerült a koronavírus-fertőzés, akik nem nélkülöznek, nem veszítették el a munkájukat, és biztonságos környezetben, szerető közösségben élnek.

Év végére a legtöbb ember egyébként is elfárad, megpihenne egy kicsit. Idén ez még inkább így van

– vélekedett.

Hirdetés

Novák Katalin ugyanakkor örömtelinek nevezte, hogy Magyarországon már évek óta tart a családok, a gyermekek melletti elköteleződés erősödése, visszatért az emberekbe a remény, ami gyermekvállalásra ösztönzi őket.

„Meggyőződésem, hogy mindez nem független az állami támogatásoktól” – jelentette ki a miniszter, kifejtve, hogy 220 000 családnak segített a családvédelmi akcióterv, amelyen belül a babaváró támogatás volt a legnépszerűbb elem. 

A miniszter továbbá jelezte […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/12/24/novak_katalin_a_keresztenydemokraciarol/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Karácsony Gergely: A városok kifosztása nem kormányzás

Karácsony Gergely: A városok kifosztása nem kormányzás

A kampány egyik célja, hogy a budapestiek újra vásároljanak jegyeket és bérleteket. A közösségi közlekedés fenntartása …