2024. július 15., hétfőMa Henrik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.07.15. Henrik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nőismerősei futtatásáért emeltek vádat egy férfi ellen Somogy vármegyében

Hirdetés

Nőismerősei futtatásáért emeltek vádat egy férfi ellen Somogy vármegyében

Azt írták, a húszas éveiben járó férfi 2022 elejétől a közösségi médián keresztül vette fel a kapcsolatot a nőkkel, akiket rendszeres jövedelem és magas életszínvonal ígéretével vett rá arra, hogy pénzért idegen férfiakkal végezzenek szexuális cselekményeket.

A nőknek a keresetük egy részét át kellett adniuk a vádlottnak, aki cserébe védelmet ígért az esetleges inzultusokkal szemben, lakást bérelt a munkavégzéshez, kezelte az internetre feltöltött szexhirdetéseket, és alkalmanként válaszolt a szolgáltatás iránt érdeklődő férfiak üzeneteire – tették hozzá.

A bűncselekmény 2023 augusztusában kiderült, a rendőrök őrizetbe vették a férfit, majd a bíróság elrendelte a letartóztatását.

A Siófoki Járási Ügyészség a bíróságra benyújtott vádiratában üzletszerű kerítés bűntette miatt végrehajtandó börtönbüntetést és […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/06/28/bunugy-vademeles-prostitucio-somogy-varmegye/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mentőautó borult fel Budapesten, a Bocskai úton

Mentőautó és személygépkocsi ütközött vasárnap délután Budapest XI. kerületében a Bocskai úton, a mentő a …