2021. október 21., csütörtökMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2021.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Niedermüller Péter nekiment az FKF-nek

Hirdetés

Niedermüller Péter nekiment az FKF-nek

Ritkán fordul elő, hogy a fővárosi önkormányzatban azonos oldalon ülő, Karácsony Gergely főpolgármestert támogató képviselő nyílt kritikával támadna meg egy fővárosi közszolgáltatást. (Budapest 23 kerületének összes polgármestere tagja a fővárosi közgyűlésnek.)

A DK-s Niedermüller Péter polgármester Erzsébetváros legutóbbi képviselő-testületi ülésén azonban éppen ezt tette, amikor helyi lakosok panaszaira hivatkozva nekiment a Fővárosi Közterület-fenntartónak. Előterjesztésében azt írja:

Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában levő közterületeken – Damjanich utca, Dózsa György út, Erzsébet körút, Károly körút, Rákóczi út, Rottenbiller utca, Thököly út, Baross tér, Lövölde tér – az FKF rendszeres takarítást nem végez.

Helyettük a társasházak közös képviselői, illetve az üzletek üzemeltetői takarítanak össze az épületek előtt, de a tapasztalatok alapján ez édeskevés. Az előterjesztésben az is szerepel, hogy emiatt gyakran „jelentős különbség észlelhető” a kerület és a főváros cége által takarított járdafelületek tisztasága között.

Hirdetés


A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/23/nem-takaritja-el-a-vii-keruletiek-mocskat-az-fkf-niedermuller-peter/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Alig található a Földön jó minőségű, könnyen hozzáférhető, tisztítás nélkül fogyasztható víz, mert az emberiség …