2024. július 18., csütörtökMa Frigyes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2024.07.18. Frigyes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Népszerű helyszínen rendezik meg a fővárosi ponthatárváró eseményt

Hirdetés

Népszerű helyszínen rendezik meg a fővárosi ponthatárváró eseményt

A héten, a középfokú szóbeli vizsgák végeztével lezárul az idei érettségi időszak, július 24-én pedig az is kiderül, hogy a 120 990 diákot melyik egyetemre vették fel. Az Eduline tájékoztatása szerint idén is a Budapest Parkban rendezik a budapesti felvételizők ponthatárváró eseményét, vagyis a Pont Ott Partit.

Az ELTE a hivatalos oldalán azt írta, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája eseményén idén is kerekasztal-beszélgetésekkel és programokkal telik majd a hivatalos ponthatárok nyilvánosságra hozatala előtti várakozási idő.

A kapunyitás 15 órakor lesz és egészen 23 óráig koncertek és kiállítók várják a felsőoktatásba felvételiző fiatalokat. Ezt követően ugyanezen a helyszínen indul az afterparty. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A ponthatár hirdetésre számos vidéki városban is rendezvényekkel […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/07/01/ponthatar-pont-ott-parti-budapest-park-felsooktatas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Dübörög a paksi beruházás, Szijjártó Péter a Roszatom vezetőivel tárgyalt Isztambulban

Dübörög a paksi beruházás, már kilencszáz ember dolgozik a helyszínen, és ez a szám folyamatosan …