2023. március 20., hétfőMa Klaudia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.03.20. Klaudia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nemzetközi divatáruházlánc nyit üzletet Magyarországon

Hirdetés

Nemzetközi divatáruházlánc nyit üzletet Magyarországon

A Primark nemzetközi divatáruházlánc bejelentette, hogy megnyitja első üzletét a magyar fővárosban, a helyszín Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontja, az Arena Mall lesz. A Primark a következő pénzügyi évében – 2023. szeptember 16. és 2024. szeptember 15. között – nyitja meg kapuit.

Az erről szóló közleményben arról is olvashatunk, hogy 

a vállalat magyarországi terjeszkedése a Primark folyamatos elkötelezettségét mutatja a közép-kelet-európai régió iránt, miután Szlovéniában, Lengyelországban, Csehországban és Romániában is sikeres üzletnyitásokat hajtott végre. A tervek szerint még ebben az évben Szlovákiában is megnyitja első üzletét, így Magyarország Közép-Kelet-Európában a hatodik, világszerte pedig a tizenhetedik ország lesz, ahol Primark üzlet működik. A Primark jelenleg 416 boltot működtet 15 országban az európai kontinensen, illetve az Amerikai Egyesült Államokban.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/01/24/primark-divat-arena-mall-aruhaz-budapest/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Dobrev Klára: Az orbáni politika Európa-ellenes

Dobrev Klára: Az orbáni politika Európa-ellenes

„Bár Európa lassan ébredt, már felismeri, az Orbán-kormány Európa-ellenes politikája az uniót is veszélyezteti. Nem …