2021. október 23., szombatMa Gyöngyi napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2021.10.23. Gyöngyi Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nemi erőszakra kényszerítés és emberkereskedelem a 22 éves férfi bűnlajstromán

Hirdetés

Nemi erőszakra kényszerítés és emberkereskedelem a 22 éves férfi bűnlajstromán

Emberkereskedelem bűntette és más súlyos bűncselekmények miatt emelt vádat a Nógrád Megyei Főügyészség egy 22 éves salgótarjáni férfival szemben – olvasható az ügyészségi honlapon.

A férfi 2018 és 2020 között kiszolgáltatott helyzetű embereket vett rá arra, hogy dorogházi birtokán dolgozzanak, ház körüli munkák, valamint építőipari munkavégzés ellátása címén, azt ígérve, hogy munkájukért fizetést, szállást és élelmezést kapnak. Nemcsak toborozta az embereket, volt, hogy 70 000 forintért vásárolt meg egy ismeretlenül maradt személytől egy gondnokság alatt álló férfit, akit szintén dolgoztatott.

A salgótarjáni férfi a sértetteket embertelen körülmények között tartotta: a nyári konyhában, vagy az udvaron álló működésképtelen gépkocsiban szállásolta el őket, élelmet alig kaptak, illetve a házban található fürdőszobát és az illemhelyet sem használhatták. A birtokot csak a vádlott engedélyével hagyhatták el, és amikor ezt valaki megszegte, a vádlott hátrakötözött kezekkel, lánccal kikötötte őt.

Amikor a férfi bedrogozva nem tudott […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/27/22-eves-salgotarjani-rabszolgatarto-lancra-veres-nemi-eroszak-emberkereskedelem-kozokirat-hamisitas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Dalma asszony, a jószolgálat nagykövete

Dalma asszony, a jószolgálat nagykövete

Mádl Dalma (lánykori nevén Némethy Dalma) 1932. november 9-én született Pécsett értelmiségi család késői, harmadik …