2022. október 7., péntekMa Amália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
2022.10.07. Amália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Németh Balázs leghőbb vágya a Karmelitában dolgozni

Hirdetés

Németh Balázs leghőbb vágya a Karmelitában dolgozni

Az M1-es híradós pályafutásának lezárását azzal magyarázta Németh Balázs, hogy „a lendület már nincs meg, félgőzzel pedig hülyeség lenne folytatnia a munkát”. Saját bevallása szerint „száz százalék felett” szeret dolgozni, amit a felesége sem szeret mindig.

Németh Balázs

Németh Balázs

Fotó: Cseke Csilla / MTI

De így ismer már húsz éve, és pontosan tudja, hogy ha valamit csinálok, akkor azt őrültként csinálom. Remélem, jó értelemben őrültként

Hirdetés

– nyilatkozta a 24.hu-nak az újdonsült vezérigazgató, hozzátéve: „A Covid alatti időszakban éjjel fél egyig kellett bent lennem, ahhoz pedig már öregnek éreztem magam, hogy hajnali kettőre érjek haza, miközben reggel hatkor a gyerekek már kiabálnak a másik szobában”. A Médiatanács kétszer marasztalta el a műsorvezetőt a hírekhez fűzött kommentárok miatt, ezek közül a második döntést, a Hadházy-ügyben hozottat kifejezetten hibásnak gondolja.

Az exhiradós szerint az M1 esetében a Magyarországon fellelhető híradós szerkesztők közül a kettő-három legjobb ott dolgozik, akiket ő nagyon tisztel. Hadházy akkori akcióját az M1 híradója a primitív jelzővel illette, ugyanazzal, mint Kövér László házelnök, amire Németh Balázs így reagált:

Akkor ugyanazt gondoltuk róla. Ez óriási!

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/09/16/nemeth-balazs-m1-atletikai-vilagbajnoksag-karmelita-kolostor-orban-viktor/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elnöki kegyelmet kaphatott az öt év börtönre ítélt fideszes politikus

Elnöki kegyelmet kaphatott az öt év börtönre ítélt fideszes politikus

A még 2018-ban született ítélet szerint Veres Margit 2012-ben – akkor még csak jegyzőként – …