2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nem volt nála cigaretta, kinyomták a szemét

Hirdetés

Nem volt nála cigaretta, kinyomták a szemét

– Nem volt nálam cigaretta, sosem éltem vele, korábban sportoltam is, meg nem is ízlett a dohány – mondta a Blikknek a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház szemészetén ápolt férfi. – Bárcsak lett volna nálam egy dobozzal. Talán megúsztam volna ezt a verést, bár a barátaim azt mondják, akkor is kaptam volna, a támadók alighanem mindenképp verekedni akartak.

Picassót november 12-én délután 5-kor, az esti sötétségben öt férfi vette körül, mintha a semmiből kerültek volna elő. Cigit követeltek tőle, s mivel nem volt nála, ütni kezdték, akkor is, amikor a pofonoktól megszédülve a földre esett. Ezután kapott még egy olyan erős ütést vagy rúgást, ami az egyik szemébe került.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20221118-egy-szal-cigarettaert-nyomtak-ki-a-fehervari-ferfi-szemet-oten-tamadtak-ra.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Teljes a káosz a dollárbaloldalon: összevissza beszélnek a guruló dollárok ügyéről – videó

Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20221128-mediaworks-hircentrum-video-dollarbaloldal-amerikai-tamogatas.html *Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze …