2022. szeptember 26., hétfőMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
2022.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nem tudta elfogadni a visszautasítást egy nő, ezért zaklatta a férfit és a családját

Hirdetés

Nem tudta elfogadni a visszautasítást egy nő, ezért zaklatta a férfit és a családját

A nő 2017-ben, egy rendezvényen ismerkedett meg egy nős férfival, akivel ezek után rendszeresen próbálta felvenni a kapcsolatot. A férfi elutasította a nőt és többször kérte, hogy ne küldjön neki üzeneteket az érzéseiről és a családi problémáiról. Ezzel a nő nem foglalkozott, továbbra is próbálkozott nála.

Az elutasításból fakadó érzelmeit és indulatait nem tudta kezelni, dühös lett tőle. 2019 tavaszán már többször is elment a férfi otthonához Nagykovácsiban. Mivel sem a férfi, sem a felesége nem akartak vele beszélni, ezért zaklatni kezdte őket. Egyszer a házuk előtt parkoló autójában felhangosította a zenét, a férfit és a feleségét pedig hangosan szidta. Máskor hosszan dudált a ház előtt, amit csak a szomszéd kérésére hagyott abba. Ezek után a szomszédnak is rendszeresen szidta a párt.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220922-azert-zaklatott-egy-no-egy-ferfit-mert-az-visszautasitotta-a-kozeledeset.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Magyarország elkötelezett haderőfejlesztési programjának folytatása mellett

A bilaterális találkozón – amely az első ilyen volt a két miniszter között – a …