2021. június 25., péntekMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2021.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nem tudott meglépni az elkötött rendőrautóval

Hirdetés

Nem tudott meglépni az elkötött rendőrautóval

Az Egri Járásbíróság elrendelte egy férfi letartóztatását, aki kábítószer hatása alatt ellopott egy szolgálati rendőrautót a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság garázsából.

A férfi szerdán késő délután hajtott el az ellopott rendőrautóval. Miután a rendőrök üldözni kezdték, menekülni próbált, ám fél órán belül Halmajugrán megállásra kényszerítették. Az üldözés során a gyanúsított a sebességkorlátot több alkalommal is jelentősen túllépte és több közlekedési szabályt megszegett.

Elfogása után kiderült, hogy az eset idején kábítószer hatása alatt állt. A férfi ellen jármű önkényes elvétele, bódult állapotban elkövetett járművezetés, valamint kábítószer birtoklása miatt folyik eljárás.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/04/kabitoszer-lopott-rendorauto-eger-halmajugra/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Immár pocsolyameleg a Balaton, majdnem 29 fokos

Immár pocsolyameleg a Balaton, majdnem 29 fokos

Az Afrika felől érkező forró levegő hatására 28,9 Celsius-fokosra melegedett csütörtökre a Balaton vize – tájékoztatta …