2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nem taníthatnak a pedagógusok, ha nem oltatják be magukat

Hirdetés

Nem taníthatnak a pedagógusok, ha nem oltatják be magukat

December 15-ig be kell oltatniuk magukat a pedagógusoknak, máskülönben a kijelölt időpont után fizetés nélküli szabadságra küldik őket. 

Ez azt jelenti: kötelezővé tették a vakcina felvételét a tanárok számára.

Hirdetés

A HVG birtokába jutott, a tankerületi központok által szétküldött levél szerint a határidő az első dózis felvételére vonatkozik, a második oltást az orvos határozza meg. Más kérdés, ha valaki egydózisú szert választ, azaz a Janssen vakcináját. 

Amennyiben valaki oltva van, igazolnia kell az intézmény vezetőjének.

Aki nem oltatja be magát, azt fizetés nélküli szabadságra küldik, majd rá egy évre el is bocsáthatják, ha addig nem oltatja be magát. 

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón azt mondta, hogy általánosan Magyarországon továbbra sem kíván a kabinet kötelező oltást elrendelni, de lehetőséget adott a munkáltatóknak arra, hogy döntsenek erről.

Gulyás Gergely különösen fontosnak nevezte, hogy az állami munkatársak, akik sokakkal tartanak kapcsolatot, oltassák be magukat, ezért teszik kötelezővé például a Miniszterelnökség alá tartozó területi közigazgatásban, hogy aki kormányablakban, ügyfélszolgálatnál teljesít szolgálatot, december 15-ig, aki közvetlenül nem találkozik naponta sok emberrel, annak január 31-ig kötelező legyen az első

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/12/nem-tanithatnak-a-pedagogusok-ha-nem-oltatjak-be-magukat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Belső-Erzsébetvárosban januártól csak az itt élők használhatják a parkolók harmadát

Belső-Erzsébetvárosban januártól csak az itt élők használhatják a parkolók harmadát

Január 1-jétől Belső-Erzsébetvárosban a parkolóhelyek harmadán kizárólag a lakók autói várakozhatnak majd este hat és …