2023. március 23., csütörtökMa Emőke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
2023.03.23. Emőke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nem Orbán Viktort akarta védeni az igazgató, aki betiltotta a diákok március 15-ei előadását

Hirdetés

Nem Orbán Viktort akarta védeni az igazgató, aki betiltotta a diákok március 15-ei előadását

Mint arról korábban az Index elsőként beszámolt, a Budenz József Általános Iskola és Gimnáziumban az igazgató betiltotta a negyedik osztályosok március 15-i műsorát, mert abban politikai áthallások voltak. A történtek után az alsó tagozatos diákok a folyosóra vonultak, ott tüntettek, valamint aláírásokat gyűjtöttek annak reményében, hogy az elmaradt előadást mégis bemutathatják.

Az igazgató azért lépett így, mert túl sok aktuálpolitikai utalás volt az alkalomra írt darabban, amely Petőfi Sándor életét dolgozta fel. Bár Csenki József konkrét részleteket nem akart elárulni, a hvg365-nek nyilatkozó, névtelenséget kérő forrás elmesélte: a műsor végén megidézték Petőfi szellemét, akitől megkérdezték, hogyan lehetne javítani az ország helyzetén, mire azt válaszolta, hogy „akasszátok fel aaa… – majd halkan hozzátette – kabátomat”.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/03/18/orban-viktor-csenki-jozsfe-budenz-jozsef-altalanos-iskola-cenzura-eloadas-marcius-15/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kutyákat sétáltató gyalogosokat gázolt el egy férfi Győrben

Kutyákat sétáltató gyalogosokat gázolt el egy férfi Győrben

A keddi baleset Győr központjához közel történt. Egy szentesi férfi Volkswagen típusú személyautójával az egyik …