2023. február 1., szerdaMa Ignác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
2023.02.01. Ignác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nem működött az OTP kártyás fizetési rendszere

Hirdetés

Nem működött az OTP kártyás fizetési rendszere

Fejlesztési okokból 2023. január 26-án hajnali 1 és várhatóan hajnali 5 óra között nem, vagy csak részlegesen lesz elérhető az OTP Bank kártyás fizetési rendszere – tájékoztatott szerda délután közösségi oldalán az OTP Bank.

Mint írták, ez azt jelenti, hogy a fizetési terminálokon és az online felületeken nem, vagy csak korlátozottan lehet tranzakciót végezni, illetve az OTP-logós kártyákkal sem, vagy csak korlátozottan lehet majd fizetni és készpénzt felvenni ebben az időszakban.

Az Index egy olvasója szerint csütörtök reggel Gödön több üzletben is – ahol az OTP Bank biztosítja a kártyás fizetést – megpróbált bankkártyával fizetni, de ott csak készpénzt fogadtak el. Állítása szerint az ATM-ek sem működtek, így készpénzt sem tud felvenni.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/01/26/otp-bank-atm-bankkartya/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kövér László házelnök is nyilvánosságra hozta vagyonnyilatkozatát

Kövér László házelnöknek nincsen a tulajdonában ingatlan. 5,8 millió forintnyi megtakarítása van, valamint több mint …