2020. október 30., péntekMa Alfonz napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
2020.10.30. Alfonz Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nem Mindenszentek napján kéne megtartani a Fehérvár–Ferencváros-rangadót a székesfehérvári polgármester szerint

Nem Mindenszentek napján kéne megtartani a Fehérvár–Ferencváros-rangadót a székesfehérvári polgármester szerint

„Az MLSZ által hétfőn kiadott meccsnaptár alapján a Mol Fehérvár–Ferencvárosi rangadó november 1-jén, 16:00 órakor kerülne megrendezésre. Megítélésem szerint mindenszentek napján futballmeccset tartani sem kegyeleti, sem közösségi, sem biztonsági, sem közlekedési, sem forgalomszervezési szempontból nem elfogadható – írta Facebookon Székesfehérvár polgármestere. Cser-Palkovics András kiemelte, hogy a stadion közvetlen szomszédságában több temető is található, ezért levélben fordult az Magyar Labdarúgó Szövetséghez, a két csapat vezetőségéhez, az MTVA-hoz és a rendőrséghez. 

Hozzátette, hogy bár ő maga is futballrajongó, kegyeleti okokból nem tartja helyesnek, hogy bármilyen nagy sportrendezvényt tartsanak egy olyan napon, amelyen az ország legtöbb polgára elhunyt szeretteire emlékezik.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/07/mlsz_foci_halottak_napja_szekesfehervar/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Ingyenesen elérhető tudástár készült a rendszerváltás eseményeinek bemutatására

Ingyenesen elérhető tudástár készült a rendszerváltás eseményeinek bemutatására

A RETÖRKI honlapja a rendszerváltást az online térben is egyedi formában mutatja be  történelmi eseményeken, …