2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nem létező webáruházat üzemeltetett egy borsodi férfi

Nem létező webáruházat üzemeltetett egy borsodi férfi

Egy borsodi kistelepülésen élő férfi 2020 óta működtetett egy weboldalt, amire a közösségi oldalakon elhelyezett hirdetései után jutottak a vásárlók. Népszerű cipők, ruházati termékek, valamint kiegészítők eladására irányuló hirdetéseket adott fel, de a termékek valójában nem álltak rendelkezésére – írja az MTI a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivőjének közlése alapján.

A férfi célja az volt, hogy az eladási árként feltüntetett összeget megszerezze, és ennek érdekében több olyan profilt hozott létre, amivel azt a látszatot keltette, hogy a megrendelések teljesítése egy, a közhiteles cégnyilvántartásba hivatalosan bejegyzett cég által működtetett webáruházon keresztül történik.

A hirdetésekben szereplő linkre kattintva a megrendelők egy szabályosan működő webáruház látszatát keltő oldalra jutottak, ahol lehetőség volt a termékek kiválasztására.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/09/13/zalaegerszeg-ugyeszseg-alwebaruhaz-csalas-vademeles/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Nyilvánosan szexelt egy pár az Erzsébet körúton – videó

Az intim jelenetet mindenki látta, aki arra járt: a forgalmas úton többen videózták a látottakat, …