2021. december 4., szombatMa Barbara, Borbála napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.04. Barbara, Borbála Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nem küldik el a koronavírus miatt a hajléktalanokat a debreceni szállóról

Hirdetés

Nem küldik el a koronavírus miatt a hajléktalanokat a debreceni szállóról

Egyetlen hajléktalant sem küldenek el koronavírus miatt a hajléktalanszállóról Debrecenben. Bemehetnek oltási igazolvány nélkül, és akkor is, ha Covid-fertőzésre utaló tüneteik vannak.

Aki betegnek látszik, és a gyorstesztje pozitív lesz, egy elkülönítő konténerbe kerül a hajléktalanszálló udvarán, míg a mentők elszállítják. A hajléktalanellátásban dolgozók a vírus helyett inkább amiatt aggódnak, hogy lesz-e elég férőhelyük télen – számolt be az RTL Klub híradója.

Vanyó Ildikó utcai koordinátor elmondta:

Hirdetés

senki nem marad kint a hidegben azért, mert neki nincs oltási igazolása, vagy nem hajlandó felvenni az oltást. Ezekkel az ügyfeleinkkel is ugyanúgy foglalkozunk, ugyanazokat a szolgáltatásokat megkapják, mint oltott ügyfeleink.

Azok, akik most a szállón vannak, már megkapták mindkét oltást. Az itt dolgozók azt mondják, nem tapasztalják, hogy a hajléktalanok körében magas lenne a fertőzöttek száma.

<iframe src="https://embed.rtl.hu/embed/1757466?autoplay=0" frameborder="0" allowfullscreen="true" style="width: 100%; […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/07/debrecen-koronavirus-hajlektalanok-hajlektalanszallo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lyukakat fúrtak és gázolajat öntöttek bele – brutálisan megrongálták a 70 éves demecseri platánt

Barbárság Demecseren. Hét évtizede áll a Szabolcs megyei településen egy platánfa, amit a minap vandálok …