2022. május 25., szerdaMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 374,00 Ft
2022.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 374,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nem indul újra a Momentum elnöki tisztségéért Donáth Anna

Hirdetés

Nem indul újra a Momentum elnöki tisztségéért Donáth Anna

Nem indul újra a Momentum elnöki tisztségéért Donáth Anna – jelentette be a Facebook-oldalán az ellenzéki politikus, aki döntése okáról is beszélt. Mint arról korábban beszámoltunk, a sajtóban már megjelent, hogy a politikus édesanya lesz, de a hírt most nyilvánosan is megerősítette.

Csodálatos dolog történik az életemben: anya leszek. Ezzel együtt pedig nagyon sok mindent át kellett értékelnem a személyes és politikai jövőm szempontjából. Arra jutottam, hogy az egyre erősebbé váló, nagy jövő előtt álló Momentum mindennapos elnöki feladatait nem tudnám felelősségteljesen úgy ellátni, hogy közben az anyasággal egy rendkívül izgalmas, de rengeteg ismeretlen kihívással járó feladat elé nézek

– írta a politikus, akinek a mandátuma júniusig, a rendes tisztújításig tart. 

Mint ismert, Donáth Anna a Momentum kezdete óta oszlopos tagja volt a pártnak. 2018–2020 között alelnökként, 2021 ősze óta, Fekete-Győr András lemondása után pedig a párt elnökeként dolgozott. 2019-ben Cseh Katalin mellett ő nyert momentumos mandátumot az Európai Parlamentbe, hogy ezzel a tisztséggel mit tervez, egyelőre nem jelezte.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/05/09/donath-anna-babavaras-momentum-tisztujitas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Így dobta magát arcon egy terméskővel egy férfi

Így dobta magát arcon egy terméskővel egy férfi

A BRFK XVIII. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás miatt folytat eljárást egy 30 éves dunaharaszti férfi ellen, …