2022. december 2., péntekMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 388,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
2022.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 388,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nem érte el a portás a szülészetet, a Margit Kórház udvarán szülte meg gyermekét egy nő

Hirdetés

Nem érte el a portás a szülészetet, a Margit Kórház udvarán szülte meg gyermekét egy nő

Kedden hajnalban érkezett férjével a kismama az ügyeletes óbudai Szent Margit Kórház portájához az agglomerációból. Indulás előtt jelezték, hogy az asszony hamarosan szülni fog, így szeretnének mielőbb eljutni a szülészetre.

A portaszolgálat telefonon próbálta elérni az osztályt, ahol nem vették fel a telefont, a biztonsági őr így egy tolószéket ajánlott fel számára. Az asszony azonban már ülni sem bírt, ezért úgy döntöttek, gyalog indulnak el a kórház másik felén lévő osztályra − írta meg a Magyar Hang.

Azonban a szülés beindult, így az udvaron nem jutottak túl. A férj próbált segítséget szerezni, de nem járt sikerrel, így a kisbaba az aszfalton született meg.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/10/05/margit-korhaz-szuleszet-szules-porta-egeszsegugy/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hétszáz tanár kezd polgári engedetlenségbe pénteken

Hétszáz tanár kezd polgári engedetlenségbe pénteken

Már 71 oktatási intézmény csatlakozott az országos polgári engedetlenséghez, amelyből húsz vidéki. Ezzel csaknem hétszáz, …