2021. április 20., keddMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
2021.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nem engedné el az SZFE új kancellárja a régi diákokat

Hirdetés

Nem engedné el az SZFE új kancellárja a régi diákokat

Hazug, pártpolitikai célú támadások érték az egyetem legitim, új vezetését – írja az SZFE új kancellárja, Szarka Gábor levelében, amelyet a modellváltás miatt tüntető diákokat befogadó egyetemek vezetőinek készül eljuttatni.

A Magyar Nemzet értesülése szerint a rektorokhoz és intézményi szenátusokhoz címzett levélben Szarka Gábor leszögezi, hogy a hallgatók átvétele csak akkor lehetséges, ha adott képzéseket akkreditált a magyar állam, és kiadott diplomáik a nemzetközi felsőoktatási együttműködésben elfogadottak.

Szerinte sérti a Színház- és Filmművészeti Egyetem érdekeit és a hatályos magyar jogszabályokat is, hogy magyarországi jogi akkreditáció nélkül „oktatást” folytató civil szervezetek azzal hitegetik az intézmény hallgatóit, hogy külföldi egyetemek „befogadják” őket, és számukra a magyar jogszabályoknak megfelelő diplomát állítanak ki.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/07/szfe_szarka_gabor_tetszik_nem_tetszik/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Korrupcióellenes átalakításokat ígér a kormány Brüsszelnek

Korrupcióellenes átalakításokat ígér a kormány Brüsszelnek

Van az a pénz, amiért Magyarország is jobban odafigyelne a korrupcióellenes harcra – summázta a Népszava …