2021. február 27., szombatMa Ákos, Bátor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.02.27. Ákos, Bátor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nem árulta el Polt Péter, jogszerű-e, hogy egy áldozatot rabosítottak zaklatás vádjával

Hirdetés

Nem árulta el Polt Péter, jogszerű-e, hogy egy áldozatot rabosítottak zaklatás vádjával

Egy papi molesztálás áldozatát vitték el vezetőszáron be a rendőrségre Budapesten még 2019. augusztus 20-án. A férfit nem is engedték el, amíg véget nem ért az ünnepi mise, amelyet egyébként Erdő Péter celebrált. A férfit húsz évvel korábban egy katolikus pap molesztálta, és többször kereste levélben az esztergom-budapesti érseket, a bíboros nem válaszolt a megkeresésre – írta meg az Index, miután a 444 tüzetesebben is foglalkozott a témával. 

Ezen felbuzdulva Vadai Ágnes, a DK országgyűlési képviselője írásbeli kérdések sorával fordult a Legfőbb Ügyészhez, hogy megtudja, vizsgálta-e az ügyészség a nyomozás elrendelését megelőzően, majd az igazoltatástól a gyanúsítotti kihallgatásig történt intézkedések jogszerűségét és törvényességét, illetve azok indokoltságát és szükségességét.

Polt Péter válaszában – 2021. február 22-én, ami egyébként a bűncselekmények áldozatainak napja – az ügy lefolyását tényszerűen összefoglalva írta a képviselő kérdésére, hogy 

a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/02/22/polt_peter_vadai_agnes_aldozatok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Csaknem ötezer embert fertőzött meg a koronavírus egy nap alatt

Csaknem ötezer embert fertőzött meg a koronavírus egy nap alatt

Szombatra 4948 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (Covid–19), ezzel 424 130 főre …