2021. május 15., szombatMa Zsófia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.15. Zsófia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nekiestek Csonka Andrásnak a kommentelők

Hirdetés

Nekiestek Csonka Andrásnak a kommentelők

Az Index is beszámolt arról, mennyire megdöbbentette Csonka Andrást, ami szombat este történt Budapesten. A kormány pénteken engedélyezte a vendéglátóhelyek teraszainak nyitását, mire a főváros belső kerületei hirtelen bulinegyeddé változtak. A színész fotókon látta, milyen sokan tömörültek össze az utcákon, erre reagálva írta meg a véleményét, döbbenetesnek nevezve a kialakult helyzetet. A Facebookon közzétett bejegyzésben hangsúlyozta: nem a teraszok nyitásával van gondja, hiszen ő maga is beült az egyik vendéglátóhelyre, hanem hogy a fiatal korosztály, akik közül a többség nagy valószínűséggel még be sincs oltva, teljesen megfeledkezett a még fennálló szabályokról. A színész felelőtlennek tartja ezt a viselkedést, illetve érzéketlennek és ostobának az emberek hozzáállását, nemcsak magukhoz, hanem a közösséghez is, szerinte ugyanis így akár egy újabb lavinát is elindíthatnak.  

Csonka András posztja úgy tűnik, eléggé megosztotta a követőit. Voltak, akik egyetértettek vele, ám olyanok is, akik durván nekitámadtak. A művész maga is meglepődött azon, micsoda kommentcunamit indított el a bejegyzése – legutóbb akkor tapasztalt ilyesmit, amikor arról számolt be, hogy megkapta az oltását. Úgy döntött, ezt most nem hagyja szó nélkül és egy videóban reagált a hozzászólásokra.

A színész a felvétel elején elmondta, mennyire megdöbbentette a bejegyzéséhez írt kommentek új stílusa. Úgy vette észre, olyanok is kifordultak magukból, akikre korábban ilyesmi nem volt jellemző, és ez egy kicsit megijesztette. Elkezdett morfondírozni azon, vajon mi lehet az oka ennek az egésznek – az is eszébe jutott, hogy a bezártság miatt talán már tényleg pattanásig feszültek az idegek. Mindenesetre nagyon szomorúvá tette, amit tapasztalt. Hogy valamelyest tisztázza a helyzetet, úgy döntött, felolvas néhányat a hozzászólások közül és azonnal reagál is rájuk.

Hirdetés

Magyarázataiból az alábbiak derültek ki:

  • Azok közül, akik úgy gondolták, velük ez nem történhet meg, többen is megbetegedtek. Pataky Attilát hozta fel példának, aki majdnem belehalt a fertőzésbe, rámutatva: nem lehet tudni, kire hogyan hat a vírus.
  • Továbbra sem a teraszok nyitásával van gondja, hanem az emberek felelőtlen viselkedésével: hogy nincs távolságtartás és nem ültetetten szórakoznak, hanem egymás hegyén-hátán, egymás nyakába lihegve, mint egy pikniken vagy koncerten.
  • Láthatóan azon generációhoz tartozók vonultak tömegesen mulatni, akik még nincsenek beoltva. Ha hazaviszik a vírust a szüleikhez, nagyszüleikhez, újra burjánzásnak indulhat. 
  • […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/26/csonka-andras-kommentelok-tamadas-teraszok-nyitas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Még csak tesztüzemben működik a védőoltást igazoló alkalmazás

Még csak tesztüzemben működik a védőoltást igazoló alkalmazás

Mától ingyenesen elérhető a védőoltást igazoló mobilalkalmazás a szolgáltatóknak és az oltottaknak is − olvasható a koronavírus-járvány …