2021. január 26., keddMa Vanda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.01.26. Vanda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Néhány férfi verekedéssel ünnepelte a nőnapot

Hirdetés

Néhány férfi verekedéssel ünnepelte a nőnapot

Ahogy az LGT slágere is fogalmaz: „Mindenki másképp csinálja” a legtöbben egy csokor virággal és valamilyen ajándékkal lepik meg kedvesüket a  nemzetközi nőnapon, ám egy család ezt az emléknapot egy hamisítatlan kocsmai bunyóval tette emlékezetessé – derül ki a Somogy Megyei Főügyészség közleményéből. 

Egy apa, a fia (aki még fiatalkorú) és a fiú nagybátyja egy szóváltást követően fellöktek, rángattak, majd megütöttek egy férfit még idén márciusban egy nőnapi rendezvényen Barcs egyik szórakozóhelyén. Az egész történet úgy indult, hogy az apa az esti órákban egy ital miatt összeszólalkozott egy férfivel, ám úgy tűnt, rendezték a vitájukat. Azonban a családfő ekkor már alaposan a pohár fenekére nézett és a hajnali órákban ismét megkereste a vitapartnerét, mert úgy érezte, nincs vége a konfliktusuknak. Az apa a kávézó teraszára hívta a férfit, aki már indult volna haza, de a családtagok a szórakozóhely bejáratánál egész egyszerűen nekiestek. Többen is a férfi védelmére keltek és így egy jókora verekedés kerekedett, amit a hely biztonsági kamerái is rögzítettek.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/11/25/nehany_ferfi_verekedes_nonap_barcs/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mától református püspök Balog Zoltán

Mától református püspök Balog Zoltán

Beiktatták hivatalába Balog Zoltánt, akit novemberben a Dunamelléki Református Egyházkerület új püspökévé választottak – adta hírül az …