2023. március 26., vasárnapMa Emánuel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.03.26. Emánuel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Négyen támadtak rendőrökre Hajdúböszörményben

Hirdetés

Négyen támadtak rendőrökre Hajdúböszörményben

A férfival szemben 2018 júliusában intézkedtek a rendőrök csoportosan elkövetett garázdaság miatt. Eleinte együttműködő volt, bilincselés nélkül beült a rendőrautó jobb hátsó ülésére, mellé pedig beült az egyik rendőr is. Miután elindultak, a férfi lehúzta az ablakot és kinyitotta az ajtót. Emiatt megálltak, majd a rendőr a férfin átnyúlva becsukta az ajtót. Újra elindultak, a férfi azonban megint kinyitotta az ajtót. A rendőr megint megpróbálta becsukni, a férfi azonban ekkor szidni kezdte és rá is támadt, ököllel többször a feje felé ütött, azonban a rendőr ki tudta védeni ezeket. A verekedést észrevette a férfi egyik társa, aki azonnal odaszaladt a kocsi baloldalához, kinyitotta az ajtót, és rátámadt az ott ülő rendőrre. Ebben a pillanatban a hátsó ülésen a rendőr meg akarta bilincselni a férfit, de a társak támadása megzavarta ebben. A harmadik rendőr megpróbálta a férfit elhúzni a kollégájától, de ebben megakadályozta egy lány, aki rángatni kezdte az egyenruháját. 

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230210-rendorokre-tamadtak-hajduboszormenyben.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon

A tájékoztatás szerint a Szegedről a Nyugati pályaudvarra tartó InterCity elgázolt egy embert Pilis és …