2023. február 3., péntekMa Karolina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.02.03. Karolina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Négy tinilányt tartott szolgasorban egy testvérpár Budapesten

Hirdetés

Négy tinilányt tartott szolgasorban egy testvérpár Budapesten

A vádirat szerint a fiatalabb férfi 2016. év végén ismerkedett meg egy 16 éves lánnyal, aki beleszeretett a vádlottba, és oda is költözött hozzá. A következő év tavaszától az akkor 17 éves sértett már prostitúciós tevékenységet folytatott Budapesten, főleg külföldi turistáknak nyújtott szexuális szolgáltatást, az ügyészség szerint a bevétele egy részét pedig a vádlottnak adta, aki a pénzt felélte.

A vádlott 2018-ban megismerkedett egy másik 16 éves lánnyal, akit a párkapcsolatuk alatt – a lány érzelmeit és befolyásolhatóságát kihasználva – rábírt arra, hogy prostitúciós tevékenységet végezzen. A lánynak többször utalt arra, hogy ha nem vállalja a szexmunkát, szakít vele, és arra is figyelmeztette, hogy nem beszélhet a munkájáról senkinek, különben intézetbe kerülhet.

Az érzelmileg befolyásolt és megfélemlített sértett a szexmunkát a belvárosban végezte, szolgáltatásait főleg szállodák férfi vendégei vették igénybe. A sértett a napi bevételének egy részéből úgynevezett „helypénzt” fizetett, a fennmaradó összeg egy része pedig a vádlottat illette.

Saját megélhetésükre éltek vissza a fiatalok helyzetével

A vádlott később egy harmadik fiatal nővel költözött össze, aki 17 éves korától prostitúciós tevékenységet végzett. A vádlott támogatta a tőle érzelmileg erősen függő nő prostitúciós tevékenységét, és az ebből származó bevétel egy részét a saját megélhetésére fordította. A vádlott az együttélésük során több alkalommal súlyosan szeméremsértő fényképfelvételeket készített az akkor még kiskorú sértettről.

Hirdetés

A testvérpár idősebbik tagja 2016. év nyarától szintén prostitúcióra vette rá az akkor 18 éves, erősen befolyásolható és kiszolgáltatott helyzetben lévő barátnőjét. A sértett ezt követően, mintegy két éven keresztül […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/01/16/szexmunka-emberkereskedelem-prostitucio-budapest-gyermekpornografia/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Baleset az M1-esen, óriási a torlódás

Baleset az M1-esen, óriási a torlódás

Azt írták: a balesetben a kamion sofőrje megsérült, a mentők kórházba vitték. A helyszíni szemle …