2024. július 15., hétfőMa Henrik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.07.15. Henrik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Negatív lett Magyar Péter drogtesztje

Hirdetés

Negatív lett Magyar Péter drogtesztje

Megérkeztek Magyar Péter toxikológiai vizsgálatának eredményei, melyeket a Tisza Párt alelnöke 24 óráig elérhető Facebook-történetében osztott meg a nyilvánossággal.

A Panoráma Poliklinika által beküldött (…) vérminta toxikológiai vizsgálata során a mellékletben felsorolt hatóanyagok közül csak a koffein jelenlétét lehetett kimutatni

– olvasható a szakvéleményben, amely egyértelműen kimutatta, hogy a politikus sem gyógyszert, sem kábító- és pszichotróp szert nem fogyasztott.

Magyar Péter

Hirdetés

Magyar Péter

Fotó: Magyar Péter / Facebook

A Tisza Párt politikusa nem sok mindent fűzött hozzá a június 11-ei keltezésű, a Semmelweis Egyetem pecsétjével ellátott igazságügyi toxikológiai szakértői vélemény eredményéhez, csupán Deutsch Tamást, a Fidesz EP-képviselőjét jelölte meg rajta, amellyel valószínűleg arra utal, hogy korábbi kihívása még mindig áll.

Mivel a fideszes bulvármédia legmélyebb bugyraiban éppen azt terjesztik, hogy én drogos lennék, bejelentem, hogy csütörtök reggel drogtesztnek vetem magam alá Budapesten, és felszólítom a Fidesz listavezetőjét, Deutsch Tamást és a kormány tagjait, hogy ők is tegyenek ugyanígy, és hozzám hasonlóan legkésőbb szombat reggelig hozzák nyilvánosságra a tesztek eredményét

– olvasható az EP-képviselő Facebook-odalán.

Dulakodás tette próbára Magyar növekvő népszerűségét

A Tisza Párt alelnöke az elmúlt napokban egy komoly rendőrségi incidenssel került be a hírekbe, miután péntek hajnalban dulakodásba keveredett az egyik budapesti szórakozóhelyen.

Az Indexnek korábban egy szemtanú nyilatkozott, aki úgy emlékezett vissza a történtekre, hogy Magyar Péter a tánctér szélén összeszólalkozott egy másik férfival. A szemtanú azt állította: bár nem hallotta, hogy mit mondtak egymásnak, de azt egyértelműen látta, amikor a férfi ráfogott Magyar Péter nyakára, és dulakodni kezdtek. Elmondása szerint ekkor léptek közbe a biztonsági őrök, akik távozásra szólították fel a Tisza Párt politikusát, ő viszont nem tett eleget ennek, így végül a nyakánál fogva vezették ki a szórakozóhely elé.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/06/27/magyar-peter-drogteszt-tisza-part-toxikologiai-vizsgalat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mentőautó borult fel Budapesten, a Bocskai úton

Mentőautó és személygépkocsi ütközött vasárnap délután Budapest XI. kerületében a Bocskai úton, a mentő a …